adam darwisy's FotoPage

By: zira delany

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Jul-2006 03:05 Email | Share | | Bookmark
AdaM @ zOO neGarA

ceyum..
parrot la adam
ralit tengok bird
View all 26 photos...
babah ajak adam jalan2 kat zoo..memang betul, bejalan keliling satu zoo..penat ibu

Adam seronot la bila berjalan kan, dari rumah x tido sampai dah dekat baru nak tido..kesian plak nak kejut, ibu biar dulu adam tidur dalam sejam, baru kejutkan..sampai pun dah tengah hari, so berjalan la dalam tengah hari rembang tu..mujur kat zoo redup byk pokok kan..adam suka tengok byk animal..tapi dah nak habis tawaf tu hujan lebat plak..x sempat nak tengok gajah..lenkali kita g lagi wokeh..


Wednesday, 12-Jul-2006 02:42 Email | Share | | Bookmark
ADAM mat skema :)

ni rambut panjang lagi ni
menyeringai nak nagis
masuk dlm frame laa adam..
View all 11 photos...
Semua org duk bising rambut adam panjang mana2 pergi semua dok tanya lelaki ke pompuan? ibu ngan babah decide potong rambut lepas umuq setahun..mula2 babah potong sendiri..apa jadi? ABU BAKAR ELAH sabar jek la..sian adam..last2 ibu ajak babah g kedai mamak ( ke india tah..) g potong rambut..mujur ada fish kat kedai tu, so dia duk diam la tengok fish..akhirnya jadi la adam mat skema..( tinggai beli baju sekolah ja, dah boleh masuk dajah satu.. )


Friday, 30-Jun-2006 05:53 Email | Share | | Bookmark
Terengganu

ni tunggu ayah ngah tepi jalan
sampai2 terus tuju pantai
main bola..
View all 29 photos...
Ni semua dah berlaku dlm awal bulan 6 kut..yep, kitorg semua g kenduri adik kakak ipar susu ibu (ada paham? ) kawin kat terengganu. Masa tu time cuti sekolah..so semua boleh bykkan bape ramainya org kat sana..

so ceritanya, kitorg betolak kol 7 pagi , ikut pejanjian awai lepas subuh..ni kira lepaih subuh ikut time babah aa ni .. ..tapi sebab tunggu ayah long ngan ayah dee dulu kumpul rumah tok, maka besa la dah ramai2 lagu tu..macam2 cerita la..pastu kitorg semua gerak 3 keta g singgah umah ayah ngah plak kat kontan. Masa ni singgah lama plak..angah ajwad nak makan la (tadi kat nerek x nak makan ), adam pun ibu baru mandikan kat umah ayah ngah sebab tadi dia dok sedap tido ..sian plak nak mandi subuh tok adam tu.(ayaq rumah nerek sejuk oo)..pastu semua selesai g singgah plak kat restoran zaman kat kontan tu..sape penah pegi tau la berape ramainye umat duk makan kat situ..siap bediri tunggu org bangun lekas2 ligan nak duk situ pulak..dah semua makan sekali lagi..betolak la lebih kurang koi 10 pagi.

Jadi kitorg semua betolak 4 keta..keta org lain semua clear ngan cenonit sebab depa semua dok bekampung dlm keta ayah ngah..Sepanjang jalan jauhnya la ibu rasa..mujur adam baik x meragam..ayah cik duk naik ngan adam..dia la dok layan adam..jauh sgt ibu rasa..lepaih satu daerah satu daerah sampai tak jugak..dah la byk traffic light..

akhirnya sampai koi 1 jugak kut..terus makan sebab dah lapaq tak hirau pengantin apa dah..yg kelako semua x bawak plak adiah utk pengantin.. sebab semua dok pikir nak mandi laut ja.so lepas makan terus g chalet kat area rantau abg tu..dok2 sampai terus terjun laut masing2..air dia cantik..biru saja tapi ibu x reti set camera jadi lagu ni la..kalau tengok tu anggap aje la wane ayaq biru no ..

adam seperti biasa..masuk air mula2 takut, pastu dah lama2 x nak naik..siap minum & makan air dan pasir tu..

gambar terabut la..x larat nak susun


Friday, 30-Jun-2006 05:11 Email | Share | | Bookmark
Hi Hi Hi

mula2 masuk pegang kaki ibu
tengok muka dah nak menitik ayaq mata
duk tepi jek dulu
View all 14 photos...
Waduh2..sudah lama ibu x update gambaq2 adam shebab ibu ni..bz + malas + x mood..

ni gambaq2 adam masa balik kampung raub ari tu kenduri sepupu babah..ibu x ingat la bila..tapi masa balik tu babah ajak singgah Lentang sekejap. .bagi adam berendam dalam ayaq sejuk sungai kat situ..memang sejuk gila2.adam mula2 tu nangis sebab tekejut kut sejuk sgt air tu..lama2 dah ok.

* sila abaikan ibu yg berbaju kurung di dlm sungai



Thursday, 15-Jun-2006 08:38 Email | Share | | Bookmark
Adam is One ..



INI PANGKAH SEMPENA KENANGAN MASA MENGUNDI DOLU2.. ibu malas betul2 ni..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net